Familieopstellingen

Een (familie)opstelling is een krachtige methode die onbewuste patronen aan de oppervlakte brengt. Je weet vaak wel dat er iets niet helemaal lekker zit in je relatie met iemand anders, met jezelf of bijvoorbeeld met je werk. Maar waarom lukt het je dan niet om dit patroon te doorbreken?

Een familieopstelling biedt in zo’n geval inzicht. Tijdens een opstellingendag werk ik met een kleine groep mensen en ieder krijgt de kans om zijn eigen thema in te brengen en op te stellen met behulp van de andere deelnemers. Mocht je eerst eens willen ervaren hoe een opstelling werkt, dan kun je ook alleen meedoen als representant voor het thema van iemand anders. Weet, een opstelling is geen toneelstukje. Ik verwacht ook geen bijzondere kwaliteiten van jou als deelnemer. Iedereen kan dit!

"

Een waardevolle dag die mij nieuwe inzichten heeft verschaft.

Begeleid door Suzanne op een liefde- en respectvolle manier waarin je kwetsbaar durft te zijn (Denise). 

De eerstvolgende opstellingendag zal plaatsvinden in het najaar van 2022 (datum volgt)

In een (familie)opstelling zet je in de ruimte een ‘innerlijk beeld’ neer van een situatie of probleem door middel van echte personen. Door die personen (die we representanten noemen) neer te zetten ten opzichte van elkaar, wordt zichtbaar en voelbaar waar het probleem in de kern over gaat. Het mooie is dat je zo heel goed kunt onderzoeken welke stappen helpend zijn om het probleem op te lossen.

De duur van de workshop is een indicatie en zal afhangen van het aantal deelnemers.

Wil je meer informatie of met mij overleggen of deze dag iets voor jou is? Neem contact met me op.

Ja, ik doe mee

Opstellingsdag, familieopstellingen Den Haag

Datum: de eerstvolgende opstellingendag zal plaatsvinden in het najaar van 2022

Tijd: 10.00 – 17.00 (de duur is een indicatie)

De kosten voor deze workshop bedragen € 95,- inclusief thee, koffie en lekkers.

Locatie:
Stadhouderslaan 9, Den Haag
Gratis parkeren op het terrein.

Dank je wel Suzanne voor de fantastische geleide familieopstelling. Het was een zware dag omdat het emotioneel was, maar zo de moeite waard! Ik heb echt iets losgelaten en dat voel ik nog steeds. Wat een bevrijding! Heel veel dank daarvoor.  Ik vond je echt professioneel en toegewijd. Veel mededogen en scherp ook; zacht en duidelijk. Kortom, geweldig goed gedaan!!
Marie-Francoise

Een helpende hand

 

In mijn rol als begeleider van opstellingen komen al mijn ervaringen samen: uiteraard die als therapeut en systemisch (familie)opsteller, maar ook mijn persoonlijke ervaringen als gevoelig mens, als dochter, als onderneemster, als moeder en stiefmoeder. Ik heb jaren aan kleine groepjes lesgegeven en vind het heerlijk om in groepsverband te werken. De interactie die ontstaat in een groep kan zo waardevol zijn. Er valt nu eenmaal altijd veel te leren van elkaar en zo leer ook ik iedere keer weer wat bij.