‘Food for Mind, Body and Soul’ retreat in Toscane (Italië) 24 – 29 mei 2025

Retraite Italie, 1 - 6 juni 2024

Van 24 tot 29 mei 2025 organiseren we wederom een prachtige retraite in Toscane, samen met mijn vriendin en collega-Journey-therapeut, coach en meditatie-teacher Viathou Wyers.

Eerder was ik zelf te gast bij Viathou voor een volledig verzorgde retraite op deze heerlijke plek in Cortonuovo in Noord-Toscane. Ik heb zo genoten van de zon, de natuur, het zwembad, het overheerlijke eten van chef-kok Kate, yoga in de morgen, het verdiepende programma overdag en de gezelligheid in de avonden! Ik verzorgde toen ook een aantal sessies in het programma en dit keer hebben Viathou en ik besloten het programma helemaal samen te gaan vormgeven.

Op deze pagina vind je alle belangrijke infomatie over het retreat. Mocht je geïnteresseerd zijn of vragen hebben, neem dan gerust even contact met me op. We hebben maximaal 7 plekken, dus wacht niet te lang als het gaat kriebelen 😉

Dan nu, alle belangrijke informatie op een rij:

 • Allereerst natuurlijk de locatie! De retraite vindt plaats in een prachtig gerestaureerde boerderij in Cortonuovo. Je vindt hier de link naar de website van Ca’ del Gallo met foto’s. 🙂
 • Dit ‘renewal retreat’ heeft de titel ‘Food for Mind, Body and Soul’ en het is dan ook precies de bedoeling dat je je erna helemaal gevoed en uitgerust voelt en met nieuwe energie maar zeker ook met belangrijke inzichten en heling naar huis gaat.
 • De aankomst is op zaterdag 31 augustus in de middag. We ontvangen je met thee en lekkers. We hebben uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen, je kunt je lekker installeren in je kamer, ontspannen en genieten van het zwembad en de prachtige omgeving. Tegen de avond ontmoeten we elkaar voor drankjes en een overheerlijk diner.
 • Het ontbijt, de lunch en het diner worden verzorgd door chef-kok Kate en ik kan je uit ervaring zeggen dat het gezond maar vooral ook extreem lekker is! Ieder gerecht is weer een streling voor je tong.
 • Op zondag 2 september gaan we echt van start met het programma. We beginnen elke dag met yoga onder leiding van een professionele docent waarna een overheerlijk ontbijt volgt.
 • Het programma bestaat dagelijks uit drie groepssessies: een meditatie- of visualisatiesessie, een systemische coach-sessie (familieopstellingen) en een sessie waarin we werken aan het verder ontwikkelen van je intuïtie. Je gaat met behulp van allerlei methodes en technieken die je onderbewuste aanspreken op ontdekkingstocht in jezelf.
 • Je leert jezelf bewust te worden van je beschermingsmechanismen en hoe ermee om te gaan, je gaat leren hoe je een dieper contact aan kunt gaan met je (hogere) zelf en hoe je dat contact kunt voeden, je leert op een liefdevolle manier contact maken met pijnstukken in jezelf en die te helen, je krijgt de kans om je relaties onder de loep te nemen en krijgt tools aangereikt om meer verbinding te ervaren met de mensen om je heen.
 • Tussendoor is er natuurlijk alle ruimte voor vrije tijd om te relaxen, te wandelen in de prachtige omgeving of van het zwembad te genieten.
 • Ter aanvulling en verdieping van het groepsprogramma kun je individuele sessies bij mij (systemisch coaching) en Viathou (Journey-therapie) boeken. Er is voldoende ruimte voor ieder om daar gebruik van te maken.
 • Op donderdag 5 september sluiten we de retraite af na het ontbijt.
 • De kosten voor de workshop bedragen € 990,- voor een gedeelde kamer (met twee eenpersoonsbedden) en € 1.140 voor een eenpersoonskamer met tweepersoonsbed. Alle kamers hebben een en-suite badkamer.
 • Inbegrepen in de prijs zijn: de accomodatie, de 4-daagse workshop, alle maaltijden en dranken en eventueel: ophalen vanaf het treinstation in Aulla dat makkelijk is te bereiken met de trein vanaf Pisa airport.

Neem voor al je vragen en voor je aanmelding gerust contact met me op. Ik bel je dan even op, zodat we kennis kunnen maken en ik al je vragen kan beantwoorden alvorens je kunt beslissen of je erbij wilt zijn.