Suzanne Bramante-van der Poel

Heb jij je weleens werkelijk afgevraagd hoe jouw leven eruit zou zien als je je onzekerheden, je negatieve gedachten en gevoelens zou loslaten? En als je daarnaast eens goed de bezem zou halen door waar jouw tijd en aandacht dagelijks naartoe gaat? Ikzelf stelde me die vraag 15 jaar geleden eigenlijk niet. Ik was er toen nog van overtuigd dat het leven dat ik leidde het maximaal haalbare was. Ik had toen nooit kunnen bedenken dat ik nu hier zou staan en mensen zoals ik zou helpen om rust en verbinding in hun leven te vinden.

Mijn naam is Suzanne Bramante-van der Poel, 42 jaar, getrouwd met mijn Italiaanse man Alberto, moeder van onze zoon Jacopo en ‘stepmom’ (zoals ze mij noemen) van Alberto’s twee zoons en stiefdochter.

Als systemisch coach, emotietherapeut en spiegelcoach help ik mensen oude ‘rommel’ opruimen en de kracht in zichzelf vinden om het leven te creëren waar hun hart vol van is.

Er zijn nog zoveel mensen die hun leven ver verwijderd van zichzelf leiden. Vooral zij die goed aanvoelen wat anderen nodig hebben laten zich makkelijk beïnvloeden door verwachtingen van buitenaf. Het resultaat is dat ze aan hun eigen diepste verlangens voorbij gaan. En dat is zo zonde! Want alleen in verbinding met jezelf kun je de verbinding vinden met de belangrijkste mensen in je leven: je partner, je kinderen en je stiefkinderen.

"

Mijn verhaal

Ook ik had geleerd om buiten mezelf te zoeken naar antwoorden: ik zocht naar geluk en vervulling in boeken en andere personen. Ik studeerde twee keer cum laude af om de buitenwereld (en vooral mezelf!) te overtuigen van mijn waarde. Ik zag maar al te goed hoe anderen en wat me overkwam me raakten en me ongelukkig maakten. Wat ik niet geleerd had, was naar binnen te gaan. Wat ik ook niet geleerd had, was dat er maar één persoon was die mij gelukkig kon maken.

Toen ik tijdens mijn opleidingen manieren vond om werkelijk naar binnen te gaan, ging er een wereld voor me open. Ik vond een laag oud onverwerkt verdriet, maar de mooiste ontdekking zat daaronder: ik vond mezelf. Een prachtig zelf: krachtig en talentvol. Dat voelde nog eens als thuiskomen! Ik kwam erachter dat ik, om werkelijk vanuit die krachtige kern te kunnen gaan leven, één en ander op te lossen had. Ik mocht erkennen, opruimen, loslaten en mezelf gaan geven wat ik werkelijk nodig had. Wat een bevrijding!

Wat er uiteindelijk overbleef? Dat ben ik, Suzanne, die deze tekst schrijft in al haar kwetsbaarheid. En vanuit die kwestbaarheid kan ik nu de ouder, de stiefouder, de partner en de therapeut zijn die ík wil zijn. Ik geniet en voel me dankbaar voor een prachtig leven: voor mijn bonte gezin, lieve vrienden, mijn werk en voor de heerlijke plek waar we wonen in Wassenaar vlakbij het strand.

 

"

Mijn missie

I have a dream… van een wereld waarin iedereen, groot en klein, zich in thuis voelt in deze wereld. Zich vrij voelt om zich te ontwikkelen en zijn krachtigste zelf te zijn. Ik weet dat de oorzaak van de grote problemen in onze wereld hem zit in het feit dat mensen verwijderd zijn geraakt van zichzelf en zo ook van elkaar. Ieder van ons kan zijn eigen bijdrage leveren aan een betere wereld, alleen al door bewust te gaan voor zijn eigen welzijn.

Ik zie het als mijn missie om mensen te helpen ruimte te creëren voor het leven waar hun hart vol van is en zo mijn kleine bijdrage te leveren aan een mooiere en liefdevollere wereld. Ik weet dat het leven magisch kan zijn als je werkelijk trouw leert zijn aan jezelf. Door mijn opleiding en ervaring beschik ik over de tools om je te helpen een echte verandering in je leven te bewerkstelligen.

Het mooie is dat je gaat ontdekken dat er geen eind zit aan je groei als je eenmaal het besluit neemt om je te ontwikkelen en voor geluk te gaan. Ik merk zelf dat ik nog elke dag groei. Ik volg regelmatig trainingen en laat me coachen als ik tegen obstakels aanloop. Ik geloof dat iedereen af en toe een goede coach kan gebruiken.

Ben jij nu toe aan rust en verbinding in je leven en kun je daar hulp bij gebruiken? Neem contact me op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Gratis online minicursus Bewust Opruimen

Leer en ervaar…

  • wat bewust opruimen is en waarom het je leven kan veranderen.
  • hoe je bewust opruimt op verschillende niveau’s.
  • hoe je meer energie overhoudt en betere keuzes maakt.

Je ontvangt daarna een keer per maand een inspirerend artikel met tips voor meer rust en verbinding in je leven en gezin.

Door je aan te melden geef je mij toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in mijn privacyverklaring.