Hartscan aanvragen

Soms lijken de dingen helemaal vanzelf te gaan in het leven en soms wil het gewoon niet..

Ik weet nog goed dat ik net moeder was geworden van onze jongste zoon. Ik probeerde alle ballen hoog te houden, thuis en op het werk, en ik voelde me lichamelijk uitgeput. Ons huis was een rotzooi. De andere kinderen hadden natuurlijk ook hun aandacht nodig maar ik kon dat niet goed opbrengen. Mijn man en ik hadden spanningen. Het liep al met al helemaal niet lekker. En o wat had ik het fijn gevonden als ik toen wist wat ik nu allemaal wist!

Herken je hier iets van?

Mis je de verbinding met je partner, loopt de relatie met je stiefkinderen niet lekker of merk je dat er oud zeer in je geraakt wordt?

 

Laat me je helpen door middel van een gratis hartscan. Dat is een gesprek van ongeveer 30 minuten, waarin we kennismaken, ik naar jouw verhaal luister, je gerichte vragen stel en geheel vrijblijvend met jou mijn idee├źn deel over de stappen die je zou kunnen ondernemen om een positieve verandering in jouw leven te bewerkstelligen. Daarnaast kijken we tijdens dat gesprek samen waar ik mogelijk meer voor jou of je gezin kan betekenen.

Om het gesprek goed voor te bereiden, wil ik graag een aantal dingen van je weten. Maak het jezelf vooral niet te moeilijk en vul het eerste in wat in je opkomt.

Dank je wel!

Suzanne Bramante van der Poel

Hartscan formulier:

Velden met een * zijn verplicht.
Strikt vertrouwelijk. Ik (Suzanne) ben de enige die jouw verhaal leest.

    Wie ben je?

    Waar loop je tegenaan?

    Waar zou je willen staan?

    Ben je bereid om tijd, geld en energie in jezelf te investeren? (*)

    JaNee