Ervaringen

Suzanne heeft mij geleerd om echt naar mezelf te luisteren!

 

De ervaring was heel bijzonder! Het is een heel fijn en prettig gevoel om in die stoel te zitten en alles rustig op je af te laten komen zonder dat je daar heel veel voor hoeft te doen terwijl je wel het gevoel hebt volledig de controle te hebben, een perfecte balans dus!

De sessies hebben me rust opgeleverd. Ik voel me heel opgelucht doordat ik afscheid heb genomen van onverwerkte emoties. Door de sessies ben ik veel dichterbij mezelf gekomen.

Ik zou dit aanbevelen aan iedereen die er voor open staat om zichzelf echt te leren kennen en van plan is zijn/haar hart te gaan volgen.

Annewil

zelfstandig onderneemster

Ik voelde mij altijd serieus en respectvol behandeld door Suzanne. 

 

Suzanne is van nature rustig, empathisch en gevoelig. Hierdoor wist zij soms beter dan ikzelf welke richting we het beste konden nemen tijdens onze sessies. Ik voelde mij altijd serieus en respectvol behandeld door Suzanne, wat voor mij erg belangrijk is in een vertrouwensrelatie die nodig is voor diepgaand innerlijk werk.

Suzanne heeft mij wederom een spiegel voor gehouden waardoor ik mezelf weer beter heb leren kennen.

Ik zou van harte Suzanne aanbevelen aan iedereen die op een of ander manier met zichzelf aan de slag wil gaan!

Richard

werkzaam in het basisonderwijs

Suzanne is een vrouw die rust uitstraalt en mij weer een dosis zelfvertrouwen geeft. 

 

Ik heb de sessies als zeer positief ervaren. Door het rustgevende gevoel kwamen de herinneringen van vroeger als vanzelf naar boven. Deze had ik voor mezelf diep weggestopt en wilde daar nooit over praten.

Ik heb mijn gedachten en gevoelens voor het eerst gedeeld met mijn gezin. Er is meer rust in mijn hoofd, waardoor ik mijn nachtrust weer terug heb. Heb weer vertrouwen in mijzelf.  Ik zou dit zeker aanbevelen aan mensen die net als ik in hun jeugd nare ervaringen hebben opgedaan. 

Suzanne is een vrouw die rust uitstraalt en mij weer een dosis zelfvertrouwen geeft. Het geeft mij kracht, moed om door te gaan!

Marcel

elekticiën

De sessies met Suzanne gaan naar een dieper niveau dan wat ik bespreek met een psycholoog.

 

Door de lieve uitstraling van Suzanne voelde ik mij meteen op mijn gemak. Zij neemt er de tijd voor om je tot een diepe ontspanning te brengen. Al de eerste keer kreeg ik een heel belangrijk inzicht over mijzelf, wat ik in vele sessies met een psycholoog nog niet ontdekt had. Ik was daar heel dankbaar voor. De sessie met Suzanne gaat naar een dieper niveau dan wat ik bespreek met een psycholoog.

Ik ga binnenkort weer een afspraak maken met Suzanne, om verder inzicht te krijgen in mijn mogelijkheden voor rust en vrede in mijn leven. Want dat is mijn wens.

Hilde

logopediste

Ik merkte dat ik tijdens het proces moeiteloos steeds een laag dieper ging, wat bij andere vormen van coaching veel moeilijker was voor me.

 

Suzanne stelt je op je gemak en ze geeft je alle tijd en haar volledige aandacht. Daardoor kon ik snel ontspannen en me overgeven aan het proces. Ik merkte dat ik tijdens het proces moeiteloos steeds een laag dieper ging, wat bij andere vormen van coaching veel moeilijker was voor me. Voor mij was dit een erg fijne en veilige manier om naar de kern van een aantal pijnpunten te gaan in relatief korte tijd.

Ik denk nog regelmatig aan de dingen die naar voren kwamen tijdens de sessies. Ik ben erg dankbaar voor mijn sessies met Suzanne, het waren mooie en zinvolle ervaringen en ik hoop dat ze nog veel mensen op deze manier mag gaan begeleiden!

Je bent een engel!

Kristel

taaltrainster

Ik ben veel dichter bij mezelf gekomen en heb ik veel meer rust gevonden.

 

Inmiddels had ik al zoveel verschillende behandelingen geprobeerd en zelf wist ik niet wat mij verder kon helpen. Daarom sprak de behandel-methode van Suzanne, die werkt vanuit het onderbewuste, mij zo aan. De sessies waren heel bijzonder.

Ik ben veel dichter bij mezelf gekomen en heb ik veel meer rust gevonden. Aan de ene kant door de sessies die een verandering in gang zetten, maar ook door de fijne tips en oefeningen van Suzanne. 

We hebben ook hele praktische vragen behandeld. Hoe lang ik van te voren ook had nagedacht om deze vragen te beantwoorden, wist ik na de sessie pas hoe de verschillende mogelijkheden van binnen voelden.

Ik ben heel blij dat ik bij Suzanne terecht ben gekomen. Ze heeft een hele fijne/rustige manier van werken en betrokkenheid, waardoor ik me helemaal op mijn gemak voel.

Eva

ontwerpster

Mijn ervaring was openbarend. Heel mooi om het licht in je diepe zelf te ervaren!

 

Suzanne is professioneel en geeft een basis van vertrouwen, dat is erg prettig. 

Mijn ervaring was openbarend. Ik heb het gewoon op me af laten komen en kwam volledig onvoorbereid. Misschien dat dat juist heeft meegeholpen om los te laten en me te laten meevoeren in het proces. Het was heel emotioneel maar op een structurele manier kun je de emoties een plek geven wat zorgt voor veel ruimte en rust!

De sessies hebben me meer inzicht in mezelf, mijn patronen en drijfveren gegeven. Heel mooi om het licht in je diepe zelf te ervaren! Wanneer ik het even nodig heb denk ik terug aan mijn mooie ervaring van de sessie en kan ik weer relativeren wat er gebeurt.

De sessies bij Suzanne zorgen ervoor dat je los komt van het ‘denken’. De ui van je bewustzijn wordt steeds verder afgepeld totdat je bij de kern komt. Op deze manier krijg je het inzicht dat je met ‘verstandelijk denken’ niet kunt bereiken. 

 

Annet

interieurarchitecte

Er kunnen dingen zijn die je meegemaakt hebt in je leven waarvan je denkt dat je ze verwerkt hebt. Toch kunnen deze dingen bepalend zijn voor hoe je je nu voelt en nu met dingen omgaat. 

 

Ik voelde me gelijk erg op mijn gemak bij Suzanne. Ze is heel rustig en ik vond het heel prettig om met haar te praten. Ze geeft je het gevoel dat alles wat je zegt goed is. De eerste sessie heeft me geholpen bij het verwerking van iets uit het verleden waarvan ik dacht dat ik dat al wel verwerkt had.

Ik kan dit aan iedereen aanraden die het gevoel heeft ergens mee te zitten maar er niet zelf uitkomt. Wanneer je niet goed weet wat je wilt en hoe je verder komt. Dit kan iets zijn waarvan je al weet waar je mee zit maar ook iets zijn waarvan je het niet weet. Er kunnen dingen zijn die je meegemaakt hebt in je leven waarvan je denkt dat je ze verwerkt hebt of waarvan je denk dat je ze niet hoeft te verwerken. Toch kunnen deze dingen bepalend zijn voor hoe je je nu voelt en nu met dingen omgaat. 

Milou

administratief medewerkster

Ik kan Suzanne echt aanraden aan iedereen die eraan toe is om los te laten en werkelijk de rust in zichzelf te vinden.  

 

Ik had al een aantal maanden last van oude herinneringen en emoties die mijn dagelijks leven begonnen te beinvloeden. Suzanne heeft me op een hele zachte en vriendelijke manier geholpen om in contact te komen met die gevoelens en na een paar sessies al was de lading er helemaal af. Al na de eerste sessie voelde ik me veel lichter en vrijer. Ik kan Suzanne echt aanraden aan iedereen die eraan toe is om los te laten en werkelijk de rust in zichzelf te vinden.  

Gregory

acupuncturist