Aanbod
Waar kan ik je mee helpen?

Waarmee kan ik jou helpen?

Jouw kind, jouw spiegel

Hoe om te gaan met moeilijk gedrag van je kind of van het kind van je partner? Wat als je kind stelselmatig niet luistert, brutaal is, als het demonstratief plast op plekken waar het niet hoort of als een stiefkind jou als nieuwkomer totaal niet accepteert? Leer het gedrag van je kind lezen en groei samen.

Thuiskomen bij jezelf

Je hebt je aangepast. Maar wat heb jij zelf nodig? Je voelt dat het tijd is om meer in je kracht te gaan staan. Misschien voel je je eenzaam, neerslachtig of onmachtig. Voel je je niet helemaal thuis in deze wereld. Hoe kom je in je kracht? Daar gaat dit traject over.

Samengestelde gezinnen

Bij een samengesteld gezin kun je voor uitdagingen komen te staan: conflicten met ex-partners, stiefkinderen, problemen met je partner omdat je niet op één lijn zit voor wat betreft de opvoeding. Hoe ga je met deze uitdagingen om?

Familieopstellingen

​Een (familie)opstelling is een krachtige methode die onbewuste patronen aan de oppervlakte brengt. Er zit iets niet lekker in een relatie, met jezelf of met je werk. Maar waarom lukt het je dan niet om dit patroon te doorbreken? Een familieopstelling biedt in zo’n geval inzicht.

‘Food for Mind, Body and Soul’ retreat in Toscane (Italië) 1 tot 6 juni 2024

In juni 2024 organiseer ik een prachtige retraite in Toscane samen met mijn vriendin en collega-Journey-therapeut, coach en meditatie-teacher Viathou Wyers.

Vorig jaar was ik zelf te gast bij Viathou voor een volledig verzorgde retraite op deze heerlijke plek in Cortonuovo in Noord-Toscane. Ik heb zo genoten van de zon, de natuur, het zwembad, het overheerlijke eten van chef-kok Kate, yoga in de morgen, het verdiepende programma overdag en de gezelligheid in de avonden! Ik verzorgde toen ook een aantal sessies in het programma en dit keer hebben Viathou en ik besloten het programma helemaal samen te gaan vormgeven.

Ik deel op deze pagina alle belangrijke infomatie over het retreat met je. Mocht je geïnteresseerd zijn of vragen hebben, neem dan gerust even contact met me op. We hebben maximaal 7 plekken, dus wacht niet te lang als het gaat kriebelen 😉

Retraite Italie, 1 - 6 juni 2024

Je leven kan soms behoorlijk op zijn kop staan.

Als je ziek wordt. Als je je baan kwijtraakt. Als er dingen aan de hand zijn met je kind of stiefkind waar je niet goed mee om kunt gaan. Als de relatie met je partner onder druk komt te staan om wat voor reden dan ook. Als de combinatie werk – gezin je teveel uitput of spanningen creëert.

En soms is er ogenschijnlijk helemaal niets aan de hand, maar toch…
Je voelt je geblokkeerd. Je zit niet lekker in je vel, waardoor je niet de sterke, blije persoon kunt zijn die je graag zou willen zijn.
Het is in dit soort situaties niet makkelijk om te zien wat er nodig is om negatieve patronen, die vaak ongemerkt ontstaan zijn, te doorbreken. Je kunt dan enorm geholpen zijn met iemand die met je meedenkt en die verder kijkt dan wat zich aan de oppervlakte bevindt.

Wil je eens samen met mij onderzoeken hoe ik je zou kunnen helpen? Neem dan gerust contact met me op.